Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Για τους περισσότερους από εμάς, το παιχνίδι είναι μόνο ένα κομμάτι της διασκέδασης που μπορούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή, αλλά ένα μικρό ποσοστό των παιχτών είναι ανήλικο ή έχει αφήσει το παιχνίδι να κυριαρχήσει τη ζωή τους. Ως πάροχος των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων υπηρεσίες μας, η bwin υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Ανήλικοι και τυχερά παίγνια

Δεν επιτρέπεται να παίξουν στα παιχνίδια μας άτομα κάτω των 21 ετών. Σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι άτομα κάτω των 21 ετών ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή σας για να παίξουν στα παιχνίδια μας, δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

 • Εγκαταστήστε προγράμματος φιλτραρίσματος, όπως Cyberpatrol, Cybersitter και K9 Web Protection ώστε να αποκλείσετε την πρόσβαση σε στοιχηματικά websites σε άτομα κάτω των 21 ετών
 • Μην αφήνετε τον υπολογιστή χωρίς επίβλεψη όταν είστε συνδεδεμένοι
 • Μην μοιράζεστε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού σας με άτομα κάτω των 21 ετών
 • Μην χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης' στα websites στα οποία συνδέεστε
 • Δημιουργήστε διαφορετικά προφίλ για τον καθένα που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας, έτσι ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Εάν γνωρίζετε κάποιον κάτω των 21 ετών που είναι εγγεγραμμένος σε εμάς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο responsiblegaming@bwinaffiliates.gr.

Άνθρωποι που μπορεί να χρειαστεί να ελέγξουν τη σχέση τους με τα τυχερά παίγνια

Οι περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν ανάλογα με την οικονομική τους ευχέρεια, αλλά κάποιοι ενδέχεται να μην μπορούν να διατηρήσουν τον ελέγχο. Όταν παίζετε τυχερά παίγνια, να έχετε κατά νου τα εξής:

 • Τα τυχερά παιχνίδια θα πρέπει να μέσο διασκέδασης και να μην αντιμετωπίζεται ως τρόπος για να κερδίσετε χρήματα
 • Αποφύγετε να κυνηγάτε τις απώλειες
 • Παίξτε ποσά που αντέχετε να χάσετε
 • Κρατήστε αρχείο του χρόνου και τον χρημάτων που ξοδεύετε σε τυχερά παίγνια
 • Εάν χρειάζεστε βοήθεια, καθορίστε τα όρια καταθέσεων αλλά και τα χρονικά όρια που μπορείτε να παίξετε στα παιχνίδια μας
 • Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τα τυχερά παίγνια, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία αυτο-αποκλεισμού που διαθέτουμε

Το GamCare ένας εθνικός οργανισμός αφιερωμένος στην αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων των τυχερών παιχνιδιών. Το bwinaffiliates.gr είναι GamCare πιστοποιημένο και εργάζεται μαζί τους για την ανάπτυξη πολιτικών και πρακτικών που στοχεύουν το πρόβλημα με τα τυχερά παίγνια.

Disclaimer:
We are licensed and regulated by the UK Gambling Commission, and our games are tested by iTech Labs, a leading independent tester of gaming and wagering devices to ensure that the games are fair and operate correctly.