Νομικοί κανόνες e-Marketing

ΟΡΟΙ EMAIL MARKETING για τους συνεργάτες του δικτύου της bwin

Για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μέρος του δικτύου συνεργατών μας, εκτός από τη συμμόρφωση με τους λοιπούς όρους και τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι :

 • Να έχετε την πλήρη συγκατάθεση από τον παραλήπτη πριν στείλετε τέτοιου είδους επικοινωνίες. Η συναίνεση πρέπει να έχει δοθεί σε εσάς μέσω ενός μηχανισμού opt-in. Για παράδειγμα ο παραλήπτης έχει τσεκάρει ένα tick box για να δείξει ότι δέχεται να λαμβάνει επικοινωνίες μάρκετινγκ από εσάς για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων. Τέτοιου τύπου tick box δεν πρέπει να είναι προσυμπληρωμένο.
 • Η επικοινωνία θα πρέπει να αναφέρει ξεκάθαρα πως πρόκειται για προώθηση του site ή των υπηρεσιών μας.
 • Εάν η επικοινωνία περιλαμβάνει τυχόν προωθητικές προσφορές (για παράδειγμα «δωρεάν μάρκες» σε υποψήφιους παίκτες) ή τυχόν διαφημιστικούς διαγωνισμούς ή παιχνίδια, θα πρέπει να αναφέρονται σαφώς οι προϋποθέσεις συμμετοχής και να αναγνωρίζονται εμφανώς ως τέτοιες ενέργειες μέσα στην επικοινωνία.
 • Δεν στέλνετε οποιαδήποτε επικοινωνία σε άτομα ηλικίας κάτω των 21 ετών.
 • Δε χρησιμοποιείτε μαζικές τεχνικές μάρκετινγκ ως μέρος των ηλεκτρονικών σας επικοινωνιών.
 • Όλες οι επικοινωνίες αφορούν στο bwin.gr site, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και πρέπει να περιλαμβάνουν αποκλειστικά bwin υλικά μάρκετινγκ. Χρήση προωθητικού υλικού τρίτων απαγορεύεται αυστηρά.
 • Να περιλαμβάνετε πάντα αληθινό όνομά στον αποστολέα της επικοινωνίας και όχι ένα μήνυμα πώλησης ή μάρκετινγκ. Σε κάθε τέτοια επικοινωνία πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς ο αποστολέας και δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι προσπαθείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας.
 • You do not mislead the recipient(s) with regard to the content and purpose of the communication;
 • Παρέχετε τη λειτουργία "opt-out" ή "unsubscribe" επιλογή σε κάθε επικοινωνία η οποία πρέπει να είναι εμφανής στον παραλήπτη.
 • Η επικοινωνία θα πρέπει να αποστέλλεται από έγκυρη διεύθυνση email στην οποία ο αποδέκτης θα έχει τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί να απαντήσει ή να διαγραφεί από μελλοντικές επικοινωνίες μάρκετινγκ. Η διεύθυνση email θα πρέπει να είναι ενεργή για τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες μετά την αποστολή της επικοινωνίας.
 • Οφείλετε να σέβεστε απόλυτα οποιονδήποτε χρήστη επιθυμεί να διαγραφεί από επικοινωνίες μάρκετινκ. Δεν πρέπει να στείλετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ανακοινώσεις προς οποιοδήποτε πρόσωπο δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει περαιτέρω ενημερώσεις.
 • Συμπεριλαμβάνετε σε όλες τις επικοινωνίες μία ισχύουσα εταιρική διεύθυνση.
 • Συμπεριλαμβάνετε σε όλες τις επικοινωνίες link στους όρους χρήσης του site σας.
 • Δεν στέλνετε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις προς οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει περαιτέρω ενημερώσεις.
 • Θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε την ακόλουθη πρόταση

  σε κάθε email μήνυμα:

  Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από συνεργαζόμενο site του δικτύου της bwin. Εάν λάβατε αυτό το μήνυμα κατά λάθος ή είχατε ζητήσει διαγραφή από τη λίστα και δεν ακολουθήθηκε, παρακαλούμε να το αναφέρετε αμέσως διαβιβάζοντας ολόκληρο αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο abuse@bwinaffiliates.gr. Συμπληρωματικά, μπορείτε να εισάγετε την διεύθυνση email σας στη bwin opt-out λίστα ώστε να μη λαμβάνετε emails από bwin.

  Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα από συνεργάτη του δικτύου bwin. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο συνεργάτη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email abuse@bwinaffiliates.gr"

Επιπλέον, είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οι πρακτικές επικοινωνίες σας συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και κώδικες πρακτικής, συμπεριλαμβανομένης : (i) των ευρωπαϊκών οδηγιών 95/46, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 2002/58 σχετικά με προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και κάθε ισχύουσα εγχώρια νομολογία σε σχέση με το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Sporting Odds Limited
Τροποποιήθηκε στις 30 Αυγούστου 2016

Disclaimer:
We are licensed and regulated by the UK Gambling Commission, and our games are tested by iTech Labs, a leading independent tester of gaming and wagering devices to ensure that the games are fair and operate correctly.